Menu menu

Kies je taal



Bardahl Full Metal kan gebruikt worden bij de eerste olieverversing. Dankzij de 7 anti slijtage acties, zorgt Bardahl Full Metal voor een langere levensduur van uw motor en worden prestaties gemaximaliseerd. Bardahl Full Metal is onze meest geavanceerde olietoevoeging, ontwikkeld om te beantwoorden aan de hoge mechanische eisen die nieuwe motoren stellen.

Kenmerken
  • Gemaakt van polaire organo metallic moleculen, dicht Bardahl FULL METAL de micro oneffenheden, veroorzaakt door slijtage en herstelt deze olietoevoeging de passing van zuigers in de cilinders.
Toon meer kenmerken
  • De beschermende Bardahl C60 FULLERENE POLAR + film zorgt voor onmiddellijke smering en beschermt daarmee de motor bij een koude start.
  • Dit concentraat bevat koolstofmoleculen met een 10x grotere dichtheid en die 6x lichter is dan staal. Zij fungeren als microbolletjes tussen mechanische onderdelen om wrijving en slijtage van de motorminderen.
  • Deze exclusieve formule bevat geen vaste deeltjes en zal de motor (EGR, roetfilter, kleppen etc.) en/of oliefilters niet verstoppen.

Gebruikersaanwijzing

Giet de inhoud in het carter als de motor warm is, nadat zowel de olie en het oliefilter zijn ververst. 1 fles behandelt tot 6 liter olie.

Gerelateerde bestanden

Productsheet_2007B 2007-NL-SDS-Full_Metal

BESTELLEN

Bestel hier Full Metal

Ga naar zakelijke shop Ga naar particuliere shop
  • Bardahl Full Metal