Menu menu

Kies je taal

Biologisch afbreekbare producten

Bardahl heeft een reeks biologisch afbreekbare producten in het assortiment die u helpen om te smeren of te reinigen op plekken waar producten terecht kunnen komen in het oppervlaktewater.58555-Bardahl_Bio_HydraulicOil59304-Bardahl_BIO_SyntheticGrease-400gr

 

Is dit milieuvriendelijk?

Het is zeker niet zo dat biologisch afbreekbare producten zonder problemen in het milieu terecht mogen komen, ze zijn alleen minder schadelijk en belastend voor het milieu. Een betere term zou zijn dat dit beter voor het milieu is dan reguliere smeermiddelen en reinigers.

 

Biologisch afbreekbaar

Biologische afbraak is een natuurlijk proces waarbij organische stoffen (d.w.z. stoffen die koolstof bevatten) afgebroken worden door de natuurlijke activiteit van levende micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels. Stoffen die zich op deze manier laten afbreken, noemt men biologisch afbreekbaar. Gebruik van biologisch afbreekbare producten dragen bij aan de verlaging van de milieubelasting van onze producten.

Onze eigen buitendienst ondersteunt u graag om u op weg te helpen en te adviseren.

Bekijk hier online het volledige assortiment biologisch afbreekbare producten.

 


Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.