Menu menu

Kies je taal

Smeermiddelen voor landbouw en grondverzet

Bardahl agricultural brochure 1

Download hierboven de Agrarische brochure

U wilt kunnen vertrouwen op uw kostbare machines, ook als ze even stilgestaan hebben. Met onze smeermiddelen zorgen we voor maximale bescherming en lange levensduur onder allerlei omstandigheden van uw machines en werktuigen. Onze hoogwaardige additieven, vetten, transmissie oliën en hydraulische oliën (ook biologisch afbreekbaar) zorgen voor langdurige inzet. Maar wij doen veel meer voor u.

Middels persoonlijk advies kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden om de juiste producten te gebruiken om uw voertuigen en machines te onderhouden. Wij hebben al sinds 1939 ervaring in het smeren en onderhouden van motoren en machines.

Of u nu opzoek bent naar een lithium vet, een biologisch afbreekbare hydraulische olie of een ontvetter: Bardahl levert alle smeermiddelen, motoroliën, vetten, reinigers etc die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering.

Bekijk hier het volledige assortiment voor landbouwwerktuigen en grondverzetmachines

 

 
 

Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.