Menu menu

Kies je taal

Bardahl houdt zich al sinds 1939 bezig met olie-en brandstoftoevoegingen. Destijds ontdekte Ole Bardahl dat de moleculaire structuur van motoroliën middels een toevoeging gewijzigd kon worden zodanig, dat de olie zich beter aan de bewegende delen van de motor kon hechten. De ontstane smeerfilm was in staat om hogere drukken en temperaturen te verdragen dan tot dan toe mogelijk was. Met als resultaat; motoren konden efficiënter werken met minder slijtage en onderhoud. Bardahl ontwikkelde op basis van dit principe smeermiddelen voor de automotive en industrie.

Bardahl Technische Brochure

Download hierboven de Technische brochure

Speciaal voor de industrie ontwikkelde Bardahl additieven als een hydraulic oil additief, gear oil additief etc. om toe te voegen aan diverse industriële smeermiddelen om zo de onderhoudskosten op uw dure machines te verlagen. Hoge temperaturen of hoge drukken, extreme toerentallen en/of langdurige zware belastingen in machines en machineonderdelen zijn veelal oorzaak van verhoogde wrijving, hetgeen nog meer hitte en slijtage veroorzaakt en natuurlijk extra vermogen/energie kost. Dit alles leidt tot verhoogde onderhoudskosten van uw machines, lange reparatietijden en verminderende efficiëntie.

In deze en andere ongunstige bedrijfscondities bieden Bardahl additieven een oplossing. Wij verlengen de standtijden en verlagen uw onderhoudskosten op machines en machine onderdelen.

Daarnaast ontstaan er soms lekkages die moeilijk te lokaliseren zijn, of lijken bouten volledig vast geroest. Ook voor deze situaties heeft Bardahl oplossingen in de vorm van een Freeze Spray of Cryo Redox.

Onze eigen buitendienst ondersteunt u graag om u op weg te helpen en te adviseren.

 

Bekijk hier online het assortiment producten om uw onderhoudskosten te verlagen.

 


Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.