Menu menu

Kies je taal

SEBASTIEN LOEB RACING RANGE

In het raceseizoen 2016 is Bardahl Official Sponsor van Sebastien Loeb.Sebastian Loeb en Dominique Heintz Sebastian Loeb is werelds meest succesvolle rally rijder en bezit tal van records die nog lang staan.

Een overzicht van een aantal belangrijke records;

– WRC Rally Starts – 164

– WRC Rally Wins – 76

– 896 gewonnen klassementsproeven

– 9-Bardahl loeb porschevoudig WRC Wereldkampioen rally 

Pikes Peak Record; 8:13.878

 

Dit jaar zal hij deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. Sebastien Loeb Racing (SLR) helpt ons om onze positie van het merk Bardahl te versterken en zal bijdragen tot het verder ontwikkelen van ons imago.

 

 

 

 


Race programma

Om het sponsorprogramma meer kracht bij te zetten heeft Bardahl speciaal in dit kader 4 additieven en 1 race koelvloeistof ontwikkeld. Klik op de rode tekst of product foto om uitgebreide product informatie te lezen.

RACING BENZINE TOEVOEGING is ontwikkeld voor mensen die het maximum uit hun motor willen halen en de levensduur van de motor willen verlengen. Deze preventieve benzine toevoeging kan worden gebruikt tijdens wedstrijden of normaal weggebruik. Voorkomt verlies van motorvermogen te wijten aan vervuiling van het brandstofsysteem en slijtage.

RACING OLIE BOOSTER bevat een unieke formule met FULLERENE moleculen. Deze beschermt en vormt een onbreekbare, anti-wrijving en hoge druk film op alle metalen onderdelen van de motor en turbo.

RACING MANUELE VERSNELLINGSBAK toevoeging verlengt de levensduur van de versnellingsbak, verbetert de prestaties en het vergemakkelijkt het schakelen.

RACING OCTAAN BOOSTER is een nieuwe GECONCENTREERDE formule waardoor het octaangetal van benzine verhoogt kan worden. Verhoogt het octaangehalte tot max 5 punten (hangt af van de gebruikte benzine)

RACING KOELVLOEISTOF is een gebruiksklare Race koelvloeistof die de motortemperatuur verlaagt tot 15°C (30°F). Dit koelmiddel is gebaseerd op gemineraliseerd water en kan worden gebruikt in races waar Glycol gebaseerde koelmiddelen niet zijn toegestaan. Kan worden gebruikt in alle soorten motoren van auto’s, motorfietsen, karts, ATV, enz.

Racing Petrol Treatment13103-Bardahl_LOEB-Oil-Booster-Fullerene-300mlRacing versnellingsbakolie toevoeging  Racing Octane Booster + fullereneRacing Coolant

 


Bardahl zal te zien zijn op de wagens van SLR Racing in volgende disciplines : Porsche Carrera Cup France, World Touring Car Championship ( WTTC).