Menu menu

Kies je taal

Er was al een 3 in 1 reinigingsmachine om interne motorvervuiling aan te pakken.

Bardahl heeft deze nu vervangen door een 5 in 1 machine. Daarmee is mogelijk om met 1 macBardahl reinigingsmachine 5 in 1hine het roetfilter, brandstofsysteem, turbo, luchtinlaat van benzinemotoren en luchtinlaat van dieselmotoren te reinigen.
Al deze reinigingen gaan zonder demontage van motoronderdelen.

Daarmee is deze reinigingsmachine de meest efficiënte oplossing om interne motorvervuiling op te lossen.

Al 80 jaar ontwikkelt Bardahl additieven om motorproblemen te voorkomen en op te lossen. Met een additief in de brandstoftank is veel mogelijk. Dat heeft Bardahl al decennia bewezen.

Soms echter is een additief in de brandstof niet meer voldoende om hardnekkige motorvervuiling of een storing op te lossen. Motoren zijn complexer geworden door de toepassing van EGR-kleppen, roetfilters, turbo(‘s) en retourleidingen. Deze complexiteit betekent ook een andere, professionele, aanpak.

Professioneel reinigen van motoren en motoronderdelen ziet Bardahl als noodzaak om de huidige motorstoringen en motorvervuiling op te kunnen lossen.
Veel motorstoringen, slecht presterende motoren en onregelmatige lopende motoren ontstaan door vervuiling.

Niet omdat onderdelen vervangen moeten worden, maar omdat ze belemmerd worden in hun functioneren.

Met de reinigingsmachine zijn er tevens additieven ontwikkeld voor gebruik in deze professionele reinigingsmachine. Deze additieven zijn geschikt voor alle soorten benzine- en dieselmotoren.

Bardahl werkt al vele jaren samen met PSA voor de ontwikkeling van additieven en onderhoudsproducten PSA. Deze reinigingsmachine en bijbehorende additieven zijn dan ook gehomologeerd door autofabrikant PSA (Peugeot Citroen Opel).

 

Meer weten? Neem contact op via het contactformulier

Of bel direct: 078 – 651 23 22

Reacties