Menu menu

Kies je taal

Food Grade Reiniger Concentrated A1

Bardahl Food Grade Reiniger A1 is een krachtige speciaal reiniger voor het schoonmaken van alle soorten vloeren, machines, productiesystemen, koelhuizen, aandrijfsystemen in de voedingsmiddelenindustrie.

Deze food grade reiniger verwijdert aanslag de statische laag af. Het verwijdert vuil en lost de zo moeilijk te verwijderen vuilsluier op. Bardahl Food Cleaner Concentrated A1 is biologisch afbreekbaar. Het bevat geen oplosmiddelen en is geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

De corrosiewerende bestanddelen in het product zorgen voor een afdoende bescherming van de ongelakte onderdelen. Het product tast geen lak, glas of staal aan. Deze food grade reiniger is NSF geregistreerd onder nr: 1797166, categorie A1.

Bardahl Food Cleaner Concentrate A1 is een bijzondere gebruiksvriendelijke reiniger en zorgt door zijn snelle en grondige werking voor een grote tijdsbesparing. Het product is een universele reiniger en ook uitermate geschikt voor het reinigen van vloeren gelakt (ongelakt)en productie systemen. Dit product is ongekleurd en ongeparfumeerd. Handmatig inzetbaar en als schrob machine toepassingen.

Bardahl Food Cleaner conc. A1 wordt aangebracht met een hogedrukreiniger. Het product kan ook gebruikt worden voor een in neveltank of in nevelboog. Het mengsel wordt van onder naar boven, van links naar rechts, op 1 meter afstand opgespoten met een hogedrukreiniger. Afhankelijk van de mate van vervuiling de food grade reiniger enkele minuten (max.5 min.) laten inwerken, maar niet op laten drogen. Daarna kan het van boven naar beneden met de hoge drukreiniger afgespoten worden.

Eventueel nog resterende zeepresten kunnen met een waterstraal afgespoeld worden. Warm water kan voor een versnelde reinigende werking zorgen bij zowel het aanbrengen als het afspuiten.

Gerelateerde bestanden

Productsheet_31400 31400-nl-sds-food-cleaner-concentrated-ins