Menu menu

Kies je taal

Racing Oil Booster + fullerene


Bardahl Racing Oil Booster is een geavanceerd olie additief, specifiek ontwikkeld voor hoge prestatie-eisen in race- en turbo-aangedreven motoren. Deze innovatieve formule bevat fullereenmoleculen, die een revolutionaire benadering bieden voor bescherming en smering onder extreme omstandigheden. Deze moleculen vormen een robuuste, anti-wrijving en ultra-drukbestendige film over alle metalen onderdelen van de turbo en de motor, wat zorgt voor superieure bescherming en prestaties.

Kenmerken

  • Biedt uitstekende smering en bescherming van turbo en motor tijdens koude starts en extreme rijomstandigheden.
  • Handhaaft bescherming en smering, zelfs bij lage oliepeilen.
  • Voorkomt oxidatie problematiek van motor en turbo componenten.
  • Verhoogt de dikte van de oliefilm bij hoge temperaturen zonder de kwaliteit en viscositeit van de olie te beïnvloeden.
  • Vermindert motorwrijving tot 70%, afhankelijk van motortoleranties, wat resulteert in verbeterde acceleratie.

Toepassing
De Bardahl Racing Oil Booster is een essentieel product voor high-performance motoren, speciaal geschikt voor raceauto’s en voertuigen met turbochargers. Het biedt vitale smering bij koude starts, vermindert slijtage en waarborgt bescherming onder extreme omstandigheden, zoals bij hoge temperaturen tijdens races of zware belasting. Daarnaast biedt het effectieve bescherming bij lage oliepeilen, voorkomt het oxidatie van motoronderdelen en vermindert het motorwrijving tot 70%, wat leidt tot verbeterde acceleratie en langere levensduur van de motor. Deze eigenschappen maken het een onmisbare toevoeging voor het onderhoud van high-performance motoren.

Gebruiksaanwijzing
Voor optimaal gebruik, raadpleeg de technische instructies op het productetiket, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Gerelateerde bestanden

13103_NL_TDS_Racing oil booster 13103-NL-SDS-Racing Oil Booster+ Fullerene

BESTELLEN

Bestel hier Racing Oil Booster + fullerene

Ga naar zakelijke shop Ga naar particuliere shop