Menu menu

Kies je taal

Bardahl herintroduceert B1 Anti motorslijtage bevat een mix van anti-slijtage, anti-wrijving, anti-oxidant additieven. De wereldberoemde Bardahl ‘Polar Attraction’ formule in deze olietoevoeging helpt motorprestaties te behouden en de levensduur van de motor te verlengen.

Bardahl B1 Anti motorslijtage olietoevoeging verbetert de smering van lagers, nokkenas en zuigers en verlengen de levensduur van de motor. Deze olietoevoeging voorkomt kleverige kleppen, ringen en zuigers. Motoren starten makkelijker, werken efficiënter en motorprestaties blijven in stand. Dit draagt bij aan lagere onderhoudskosten.

Inzetgebied

Dunne motoroliën als 0W30, 0W20 etc. zijn veelal ontwikkeld om bij te dragen aan een laag brandstofverbruik. Nadeel dat deze motoroliën hebben is de (zeer) dunne smeerfilm. Motoronderdelen worden bij een koude start blootgesteld aan extra wrijving en slijtage.

B1 zorgt voor een beschermende smeerfilm in de motor en draagt bij aan een vermindering van slijtage van motoronderdelen, zonder dat dit de viscositeit beïnvloed.

Een tweede inzetgebied is het verhogen van het zinkgehalte. Indien olie een (te) laag zinkgehalte heeft is deze olietoevoeging uitstekend geschikt om het zinkpercentage te verhogen. Het zinkgehalte is meer dan 1250 PPM. Geschikt voor alle motoroliën en motoren met een roetfilter.

Meer informatie? Bekijk de uitgebreide productinformatie Ref 31201

 

Reacties