Menu menu

Kies je taal

Bardahl heeft zojuist haar Food Grade Brochure vernieuwd en uitgebreid. Nog completer en meer technische informatie direct in 1 oogopslag. De Bardahl Food Grade Brochure is onderverdeeld in vetten, speciale smeermiddelen, oliën en speciale producten. Bardahl Food Grade brochureHet assortiment is met de lancering van de brochure tegelijk uitgebreid.

Nieuw is een TF dry; een droogsmeermiddel voor machines en kettingen die een schone maar ook duurzame smering verlangen, op PTFE basis.

Daarnaast introduceert Bardahl een Super TEF Food Lub. Eveneens een droogsmeermiddel, samengesteld uit 100% synthetische basisolie en PTFE, geschikt voor mechanismen die blootgesteld worden aan extreme temperaturen of omstandigheden.

Op oliegebied is het aantal verkrijgbare viscociteiten verder uitgebreid. De Food grade transmissieolie, hydraulische olie en compressorolie zijn per direct in alle viscociteiten leverbaar.

Ook zijn er een aantal reinigers/ ontvetters toegevoegd aan het assortiment in spuitbus en in grootverpakking. Allereerst levert Bardahl een sneldrogende ontvetter BK1 genoemd. De BK1 is niet geschikt als incidenteel contact met levensmiddelen niet voorkomen kan worden.

Bardahl BH1 is een ontvetter die geschikt is als incidenteel contact met levensmiddelen niet uitgesloten kan worden.

Tot slot: nieuw is de Food Cleaner Concentrate A1 voor de reiniging van vloeren, machines, koelhuizen etc.

 

Alle producten die Bardahl levert aan de voedingsmiddelenindustrie zijn voorzien van een NSF certificaat.

 

Klik hier voor toegang tot de nieuwe food brochure.

 

Reacties