Menu menu

Kies je taal

Nog meer verpakkingen handcleaner

Bardahl heeft onlangs een nieuwe verpakking in het handreiniger assortiment opgenomen: een 2 liter flacon met een dispenser. Bardahl handreiniger zorgt voor een diepe reiniging en verwijdert moeiteloos smeerolie, vet, inkt, verf, teer, bitumen etc. Bardahl handreiniger is oplosmiddelvrij, dermatologisch getest en pH-neutraal.Handreiniger assortiment

Aan het zeer uitgebreide handcleaner assortiment is een 2 liter variant toegevoegd welke gebruikt wordt middels een dispenser. Deze dispenser zorgt ervoor dat vuile handen niet in contact komen met de handreiniger. De juiste dosering spaart zeep en zorgt dat men niet teveel product op de handen krijgt.

 

Het handreiniger assortiment is inmiddels enorm: van een 500 gram, 1, 2, 3 of 5 liter, tot een 10 en 30 liter verpakking en alle bijbehorende dispensers.

Geen water bij de hand en toch de handen reinigen? In het Bardahl assortiment zijn Handwipes leverbaar; ideaal om handen te reinigen daar waar geen water voor handen is.

 

Tot slot kunt u met Barrier Cream uw handen beschermen tegen zowel in water oplosbare als niet in water oplosbare schadelijke stoffen. Deze crème voorkomt een direct contact van schadelijke werkstoffen met de huid en voorkomt het diep in de huid doordringen van vervuilingen. De huid wordt zo minder belast en wordt beschermd tegen eventuele allergieën.

Bekijk hier ons assortiment persoonlijke reinigers.

 

Reacties