Menu menu

Kies je taal

Bardahl Super Spray grootverpakking

Bardahl introduceert z’n kruipolie ‘Super Spray’ in groot verpakking, van 1 liter tot 60 liter. Bardahl Super Spray is al vele jaren een vertrouwd, niet te evenaren universeel smeermiddel.

‘Wereldwijd Bekend’Super Spray - Penetrating Oil

Super Spray kan gebruikt wordt als: kruipolie, smeermiddel, vochtverdrijver, anti corrosie spray, onderdelenreiniger. Al decennia is Bardahl Super Spray een ‘world wide selling product’. In meer dan 100 landen is Super Spray het ongeëvenaarde universele smeermiddel. Naast de vertrouwde aerosol is Super Spray nu ook leverbaar in een 1 of 5 liter blik, 25 pail of 60 liter drum.

 

Grootverpakking

Voor veelvuldig gebruik van Super Spray is een spuitbus vaak onvoldoende. Onze klanten vroegen om een grote verpakking. Reden voor Bardahl om aan de vraag te voldoen en de vertrouwde formulatie in grootverpakking te leveren. Deze is geschikt voor omstandigheden of werkomstandigheden waar een spuitbus niet gewenst is. Bardahl levert een pompverstuiver om het product veilig aan te kunnen brengen voor het smeren, reinigen en beschermen. Daarnaast kan Bardahl Super Spray ingezet worden als vochtverdrijver bij elektrische componenten.

 

Unieke formulatie

De unieke hoge druk toevoegingen en de polair organische verbindingen (Bardahl Polar Attraction Formula) hechten zich aan het metaal. Zo ontstaat een smeerfilm op het metaal dat zorgt voor minder wrijving- en slijtage. De speciale organische bestanddelen zorgen dat ook de nauwste openingen bereikt worden.

Super Spray hecht onder het vochtige omstandigheden, zodat de smeerfilm z’n werk kan doen en zal blijven beschermen. Door de unieke samenstelling hebben (sterke) condensvorming en bevriezing geen kans.

Ref 68200

Super Spray is leverbaar in 1, 5, 25 en 60 liter. Uitgebreide productinformatie.

Bestel direct Super Spray

 

Reacties