Menu menu

Kies je taal

C60 motorolie

Het probleem

Moderne motoren worden blootgesteld aan toenemende belastingen door hogere drukken, temperaturen en daarmee een hoger vermogen en koppel. Daarmee neemt ook de belasting op motorolie. Dit heeft als gevolg; een verhoogde wrijving en motorslijtage. Bardahl introduceert daarvoor nu de C6Bardahl XTC C60 5W30 Technos0-lijn motorolie.

De oplossing

De lijn C60 motoroliën houden de smeerfilm in stand zelfs onder de zwaarste omstandigheden. C60 motorolie biedt weerstand tegen thermische oxidatie en vermindert van wrijving. Het gebruik van kostbare basen en speciale hoge stabiliteitspolymeren maakt het mogelijk om buitengewone prestaties te bereiken.

Dankzij de Bardahl-technologie en de effectieve Polar Plus-formule met Fullerene zorgt XTC C60 motorolie voor een opmerkelijke vermindering van de wrijving.

De permanente smeerfilm op alle bewegende motoronderdelen garandeert bij iedere koude start direct smering, zelfs bij lage temperaturen. Tot slot houden C60 motoroliën de motor schoon en dragen ze bij aan een lange levensduur. Ideaal voor sportief rijden, waarbij een hoge viscositeit van de motorolie vereist is bij hoge temperaturen.

De premium C60 olie bereikt zijn bescherming in 3 stappen:

1. beschermingsniveau bereikt door de BARDAHL olie smeerfilm.
2. bescherming door de Polar Attraction formule.
3. beschermingsniveau bereikt door middel van de Fullerene moleculen.

Deze premium motorolie is geschikt voor benzine als diesel motoren.


Bardahl C60 olie kopen?

Particulier: Bardahlshop              Zakelijk: Bardahlproshop

Reacties