Menu menu

Kies je taal

Caravan raam repareren

Een praktijk voorbeeld waar u met regelmaat tegenaan kunt lopen. Een raam vervangen, caravanwand repareren of camper raam vervangen. En ook nog op het laatste moment, vlak voordat de klant met de caravan of camper op vakantie gaat.Repareren met 2 componentenlijm

Een nieuw raam bestellen voor de camper of caravan duurt vaak even. En die tijd heeft de klant niet, want hij wil op vakantie met de caravan of camper.

Bardahl heeft voor die (nood) gevallen een mooie oplossing: 2 componenten lijm.

 

De 2 componenten lijm van Bardahl heet Plastic Repair. Plastic Repair is leverbaar in 4 uitvoeringen: een hard, flexibel, transparant en metaal. Deze 2 componenten lijm is een eenvoudig en professioneel reparatiemiddel voor gebruik in alle werkplaatsen, waar kunststof gerepareerd moet worden.

Voor het repareren van kunststof ramen of caravanwanden is de transparante versie natuurlijk het mooiste. Die is namelijk bijna niet zichtbaar. Daarnaast is deze lijm heel sterk en toch licht flexibel.

 

‘2 componenten lijm overal waar kunststof gerepareerd moet worden’

 

Doordat deze 2 componenten lijm mooi transparant is en blijft, kan deze op heel veel plekken ingezet worden. Zoals gezegd denk aan de reparatie van kunststof ramen, caravanwanden, maar ook aan: een binnenspiegel die loslaat of een scheur in een koplamp.

De 2 componenten lijm wordt aangebracht via een speciale nozzle met een lijmpistool. De specifieke nozzle zorgt ervoor dat de 2 componenten goed vermengen en dat er een stabiel, homogeen product ontstaat. Zo is het eenvoudig: repareren, vullen, afdichten en verlijmen.

Bekijk hier de productvideo van Bardahl 2 componenten lijm en bekijk de werkwijze.

Niet moeilijk, wel belangrijk om de stappen zo uit te voeren!


Bardahl 2 componenten lijm is zakelijk te bestellen?

  • Klik hier om direct naar het product te gaan in onze zakelijke online shop.
  • Lever eerst nog meer informatie of direct contact? Kunt direct bellen naar 078-651 23 22 of een email sturen naar support@bardahl.nl.  Tevens hebben we een eigen buitendienst u graag persoonlijk te woord staat.

Reacties