Menu menu

Kies je taal

Diesel Anti Bacterie

Bardahl introduceert Diesel Anti Bacterie (DAB); een doeltreffende biocide speciaal ontwikkeld om bacteriën en schimmels uit dieselbrandstof te verwijderen.

Bacteriën kunnen dieselfilters verstoppen. In het beste geval is het brandstoffilter slechts gedeeltelijk verstopt. Een volledige verstopping van het brandstoffilter zorgt ervoor dat de motor niet meer draait met mogelijk veel schade tot gevolg.

Vocht in de brandstof is de bron van veel problemen. Temperatuurschommelingen, donkere ruimtes, lange opslag en slechte afdichting van de brandstof vulopening zorgen ervoor dat vocht / condens zich kunnen ontwikkelen en leiden tot bacteriegroei. Deze bacteriën moeten verwijdert worden voordat ze het brandstoffilter verstoppen.

DAB  werkt direct na het toevoegen aan de dieselbrandstof. De biocide verwijdert bacteriën en schimmels uit de dieselbrandstof en voorkomt corrosie.

Bardahl DAB is getest door toonaangevende fabrikanten zoals MAN, Daimler en MTU en is geschikt voor alle dieselmotoren, pompen en brandstofapparaten. Bardahl Diesel Anti Bacterie is geregistreerd bij het Ctgb; 15122 N.

Gebruik biociden veilig. Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Alleen bestemd voor professioneel gebruik.

Ref 2605 500ml

Ref 2655 10 liter

Uitgebreide product informatie Bardahl Diesel Anti Bacterie lees verder >>

Reacties