Menu menu

Kies je taal

Bardahl Fiets smeermiddelen en reinigers

Met de lijn Bardahl Cycling heeft Bardahl een complete lijn smeermiddelen en reinigingsmiddelen voor de fiets. Fietsonderhoud richt zich op vele vlakken, maar zeer kritisch is het onderhouden van fietskettingen.

De meeste kettingen bevinden zich in de open lucht. Dit verhoogt het contact met water en vocht, dit bevordert de vorming van roest.

HeFietsonderhoud met Bardahl Bcyclingt betekent ook dat er meer kans is op vervuiling met stof, zand, enz en hoge slijtage. Bovendien hebben sommige kettingen ingewikkelde schakels met nauwe, moeilijk bereikbare punten. De meeste smeermiddelen kunnen maar moeilijk tot deze punten doordringen. Maar daar zit wel de uitdaging!

 

De werkingBardahl fiets smeermiddelen en onderhoudsmiddelen

Bardahl kettingsmeermiddelen zijn uitgevoerd met de ‘Polar Attraction’ formule. Tezamen met de speciale synthetische olie zorgt deze kettingsmering voor een niet te doorbreken smeerfilm en dringt daarbij door tot diep in de ketting, tot de meest moeilijk bereikbare punten. Daardoor biedt dit bescherming tegen hoge temperaturen en drukken. Water, roest en corrosie krijgen geen kans en de levensduur wordt sterk verlengd.

 

Het assortiment

Naast kettingsmeermiddelen bestaat het gamma uit een ontvetter, polish, silicone spray en een universele kruipolie. Een compleet assortiment om fietsen te onderhouden. Bekijk hier het volledige assortiment.

 


Tip:

Zorg ervoor dat de te smeren ketting eerst schoongemaakt wordt met Bardahl Degreaser/ ontvetter. Voor een maximale levensduur is het van belang dat de ketting namelijk eerst ontdaan wordt van vuil. Daarna de ketting goed inspuiten met kettingsmeermiddel. Doe dit niet direct voor het fietsen. Het kettingsmeermiddel zal er dan grotendeels weer afspatten.

Het beste moment om kettingsmeermiddel aan te brengen op de ketting is na het fietsen. Geef het smeermiddel minimaal een dag de tijd om goed te kunnen intrekken in de ketting, o-ringen etc.


Direct producten bestellen?

BCyclingbikecare.eu

 


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.