Menu menu

Kies je taal

Hydrauliek onderhoud: hydraulische olie verversen of de levensduur verlengen.

hydraulic-arm
Hydraulische systemen blijven optimaal en maximaal functioneren als daarbij de juiste hydraulische olie wordt gebruikt. De kwaliteit van de te gebruiken olie moet niet onderschat worden, aangezien met hydrauliek een kracht wordt uitgeoefend in combinatie met beweging.

Bardahl levert hydrauliekolie is in vele viscositeiten. Door te kiezen voor de juiste hydraulische olie met de juiste viscositeit zorgt u voor de maximale levensduur, maximale inzetbaarheid van motor(en) / pomp(en) en beperkt u de diverse verliezen die anders kunnen ontstaan.

Een mogelijk probleem dat kan ontstaan, wanneer niet de juiste hydraulische olie wordt gebruikt of als de olie verouderd is, is het kraken van het mechaniek. Dit wil zeggen dat bijvoorbeeld een graafmachine z’n maximale uitslag niet kan halen omdat er niet voldoende oliedruk opgebouwd kan worden. Met andere woorden: er kan niet voldoende kracht uitgeoefend worden en dus kan het mechaniek z’n taken niet goed uitoefenen. De hydraulische olie verversen is natuurlijk een goede oplossing.

Een andere manier om de levensduur van hydraulische olie te verlengen is het toevoegen van Bardahl Hydraulic Oil Additive aan de olie. Dit is een speciale olietoevoeging om bovengenoemde probleem op te lossen of te voorkomen. U kunt hiermee de verversing van hydraulische olie uitstellen en zo langer gebruik maken van uw machines.

Voor een overzicht van de mogelijkheden die Bardahl voor u heeft, klik hier

 

Niet ieder hydraulisch systeem is hetzelfde en niet iedere toepassing of omstandigheid is gelijk. Hydrauliek onderhoud vereist de juiste smeermiddelen en kennis. Bardahl helpt u graag verder middels persoonlijk advies.


Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.

Reacties