Menu menu

Kies je taal

Dordrecht 9 juni 2016, Bardahl introduceert een lijn high end Racing olie- en brandstofadditieven. Bardahl is sinds 2016 Official Sponsor van Sebastien Loeb, werelds meest succesvolle rally rijder en bezitter van vele records. In dit kader brengt Bardahl 4 additieven en een race koelvloeistof op de markt die zorgt voor maximale bescherming van motor en versnellingsbak. Voor raceauto’s en voor mensen die het maximale uit hun auto willen halen met volledige bescherming van hun materiaal. Alle producten zijn volledig nieuw ontwikkeld en het beste wat Bardahl levert.

Allereerst is er een benzinetoevoeging RACING Petrol Treatment voor het smeren van het bovenste deel van de cilinders en zuigerveren. Deze Sebastien LOEB Racingverbetert het motorvermogen en acceleraties en voorkomt slijtage van kleppen en klepzittingen.
Een RACING Oil booster voorzien van Fullerene. Deze olietoevoeging beschermt en vormt een 3 dubbele, niet te doorbreken, anti-wrijving en hoge druk smeerfilm op alle metalen onderdelen van de motor en turbo. Maakt de oliefilm dikker bij hoge temperaturen zonder dat de kwaliteit van de olie en de viscositeit verandert.
RACING Gearbox Additive verlengt de levensduur van de versnellingsbak, verbetert de prestaties en vergemakkelijkt het schakelen. Als gevolg van minder wrijving haalt u meer prestaties uit de versnellingsbak.

Bardahl LOEB Porsche
RACING Octaan Booster is een nieuwe geconcentreerde formule en om snel en eenvoudig het octaangetal van benzine te verhogen. Verhoogt het octaangehalte tot max 5 punten.
Tot slot een RACING Koelvloeistof die de motortemperatuur verlaagt tot 15°C. Beschermt de waterpomp en voorkomt cavitatie. Voorkomt oververhitting, verlies van kracht en mechanische problemen.

 

 

Reacties