Menu menu

Kies je taal

Smeermiddelen voor landbouwmachines en grondverzet

Bardahl onderhoud trekker, grondverzet, landbouwmachines

Download hierboven de Agrarische brochure

U wilt kunnen vertrouwen op uw kostbare machines, ook als ze even stilgestaan hebben. Met onze smeermiddelen zorgen we voor maximale bescherming en lange levensduur onder allerlei omstandigheden van uw machines en werktuigen. Onze hoogwaardige additieven, vetten, transmissie oliën en hydraulische oliën zorgen voor langdurige inzet. Maar wij doen veel meer voor u.

Middels persoonlijk advies kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden om de juiste producten te gebruiken om uw voertuigen en machines te onderhouden. Wij hebben al sinds 1939 ervaring in het smeren en onderhouden van motoren en machines.

Assortiment

Naast agrarische olie, additieven, technische smeermiddelen en persoonlijke reiniging heeft Bardahl een complete lijn biologisch afbreekbare producten.

Deze bio-smeermiddelen zijn biologisch goed afbreekbaar en niet toxisch. Ze zijn daarmee minder slecht voor het milieu. Ze worden daarom veel toegepast in de bosbouw, de landbouw. Om te smeren of te reinigen op plekken waar direct milieu contact niet vermeden kan worden.

Biologisch afbreekbare smeermiddelen en reinigers:

  • Synthetic Grease of 00 vet
  • Hydraulische olie
  • Kettingsmeermiddel
  • Industriële reiniger
  • Organische reiniger

Direct bio producten bestellen? Klik hier om naar onze zakelijke webshop te gaan.

Biologisch afbreekbaar?

Biologisch afbreekbaar zijn smeermiddelen die voldoen aan de CEC-L-33-T-82 test. Dit betekent dat 90% binnen 3 weken is afgebroken zonder schade aan het milieu toe te brengen. Biologische afbraak is een natuurlijk proces waarbij organische stoffen (dat wil zeggen stoffen die koolstof bevatten) afgebroken worden door de natuurlijke activiteit van levende micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels.

Gebruik van biologisch afbreekbare producten draagt bij aan de verlaging van de milieubelasting.

Onze biologisch afbreekbare smeermiddelen en reinigers hebben ook een geringere eco-toxiciteit. Dit betekent dat aan het aquatisch milieu (levende organismen  als vissen, algen etc) minder schade wordt aangericht.


Direct producten bestellen?


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.