Menu menu

Kies je taal

Bardahl Luchtinlaat reinigingsmachine is ontwikkeld voor de reiniging van de luchtinlaat van benzinemotoren. De handzame machine pakt hardnekkige vervuiling in de luchtinlaat direct aan.Bardahl luchtinlaatreinigingsmachine

Het professioneel reinigen van motoren en motoronderdelen ziet Bardahl als noodzaak om de huidige motorstoringen op te kunnen lossen. Veel motorstoringen, slecht presterende motoren en onregelmatige lopende motoren ontstaan door vervuiling. Zo ook de luchtinlaat.

De machine is eenvoudig aan te sluiten en werkt zelfstandig. De luchtinlaatreiniging kent 2 reinigingsmodus: een curatieve en preventieve werking.

De reinigingsvloeistof is specifiek ontwikkeld voor gebruik in deze professionele reinigingsmachine. De vloeistof is geschikt voor alle soorten benzinemotoren, met of zonder turbo. Veilig voor katalysatoren.

Benzine luchtinlaatreinigingsmachine
Ref           9290

Benzine luchtinlaatreiniger product
Ref          2334B
Inhoud   5 liter

 

ALLEEN PROFESSIONEEL GEBRUIK
Waarschuwing:

Het gebruik van deze machine zonder de instructies op te volgen is op eigen risico. Er wordt geen garantie verleend indien gebruikte producten afwijken van de aanbevolen Bardahl producten.

Reacties