Menu menu

Kies je taal

Bardahl luchtinlaat reinigingBardahl Luchtinlaat reiniger

 

Dordrecht 25 augustus 2016, Bardahl introduceert een luchtinlaat reinigingssysteem die, zonder demontage, het complete luchtinlaatsysteem, kleppen, injector-koppen en de verbrandingskamer van dieselmotoren reinigt.

Een optimale luchtstroom is nodig voor een goede verbranding. Sludge en koolaanslag in het inlaatsysteem zorgen voor een verminderende luchtstroom, welke zorgt voor vermogensverlies en moeilijk startende motoren. Vervuilde in- en uitlaatkleppen sluiten niet meer goed af en veroorzaken compressieverlies.

Het gevolg van een niet goed werkend luchtsysteem: overmatige uitlaatrook, hoger brandstofverbruik, vermogensverlies, moeilijk starten en compressieverlies. De manier om deze problemen echt op te lossen is een volledige, professionele reiniging van de luchtinlaat.

De luchtinlaat reiniger wordt aangesloten op de accu van de motor en een adapter wordt voor de luchtinlaat geplaatst. De reinigingsmachine zorgt dat de reinigingsvloeistof middels een pulserende werking in de luchtinlaat wordt gespoten. Middels deze eroderende werking ‘schraapt’ de vloeistof gecontroleerd het vuil weg. De reiniging van de luchtinlaat is de economische, duurzame oplossing om problemen met aanslag in de motor te verwijderen. Het reinigen middels dit luchtinlaat reinigingssysteem voorkomt de vervanging van dure onderdelen en vermindert de schadelijke uitlaatgassen. Deze behandeling herstelt de originele prestaties van de motor en vermindert overmatig brandstofverbruik en de schadelijke uitlaatgassen.

Air Intake Cleaning System Tutorial Video

Ref 2322

Reacties