Menu menu

Kies je taal

Marine oliën en additieven

Bardahl Marine olie en additieven brochure

Download hierboven de Marine brochure

Bardahl heeft een breed assortiment uitstekende smeermiddelen voor uw sloep, pleziervaartuig, sportboot of jetski. Van een eenvoudige 4-takt buitenboordolie tot een motorolie ontwikkeld om zware dieselmotor te blijven smeren, ook die extreem belast worden. Alle motoroliën voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden en zorgen voor maximale betrouwbaarheid.

Naast motorolie en staartstukolie bestaat het assortiment ‘marine olie’ uit een reeks brandstoftoevoegingen om problemen als bijvoorbeeld bacteriegroei te voorkomen ( en op te lossen) tot diverse reinigers om aanslag te verwijderen of het vaartuig weer te laten blinken.

 

 

 

 

 

In het water en uit het water

Om u en uw klanten te ondersteunen hebben we 2 concepten gemaakt:

1 Een Start vaarseizoen concept, een checklist waarmee u rekening moet houden als het vaarseizoen eraan komt. Met name de brandstof in de tank verdient echt aandacht.

2 Een einde vaarseizoen concept voor dieselmotoren en een einde vaarseizoen concept voor benzinemotoren. Een checklist zodat u weet waar u op moet letten en u uw klanten een goed advies kunt geven.

 


Direct producten bestellen?


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.