Menu menu

Kies je taal

Carburateur Reiniger

Bardahl Carburateur Reiniger is ontwikkeld om de vele problemen te voorkomen en op te lossen die zich voordoen bij carburatiemotoren. Deze Caburateur Reinigerbrandstofreiniger is een welkome aanvulling in het additievenassortiment.

Welkome aanvulling

Het is namelijk meer dan ooit te voren noodzakelijk een brandstof additief als deze te gebruiken.
De benzine van voor het ongelode tijdperk gaf een smerende werking bij de ontbranding. Dit zorgde ervoor dat carburateurs niet uitdroogden bij de ontbranding.
Door het toenemende gebruik van ethanol in de huidige benzine wordt de brandstof zeer droog en schraal. Deze verandering is funest voor motoren uitgerust met een carburateur.

De reiniger zorgt ervoor dat de sproeier, vlotter etc schoongemaakt worden. Daarnaast laat het product een klein oliefilmpje achter. De vlotter dicht daardoor goed af en zorgt dat de sproeier voldoende open kan en niet blijft hangen door gomvorming van ongelode benzine.

Het effect?

Een verbeterde respons op het gaspedaal. De motor draait soepeler en mooier. Regelmatig gebruik van deze benzinereiniger zorgt ervoor dat de carburateur schoon blijft en niet uitdroogt.

Carburateur reiniger is geschikt voor iedere benzine (behalve E85 biobenzine) en katalysator. Tast geen plastic of rubber pakkingen aan.

Ref 1110B

Inhoud 500ml


Direct Carburateur Reiniger kopen?

Reacties