Menu menu

Kies je taal

Bardahl brandstofcircuit reinigingsmachine

Bardahl introduceert een unieke brandstofcircuit reinigingsmachine. Groot voordeel is dat deze reinigingsmachine zowel benzine- als dieselmotoren gelijktijdig kan reinigen. Daarnaast maken de 2 aparte circuits tussentijds flushen overbodig. De reinigingsmachine wordt geleverd met een complete set aan connectors zodat iedere auto behandeld kan worden.

De brandstof is de laatste jaren sterk veranderd. Daarnaast worden motoren voorzien van allerlei technische oplossingen (EGR klep, roetfilter, retourleidingen etc) om aan milieunormen te voldoen en het brandstofverbruik te verlagen. Deze veranderingen zorgen in de praktijk voor veel technische storingen en werken hierdoor kostenverhogend voor de consument. Bardahl’s nieuwste brandstofcircuit reinigingsmachine reinigt het complete brandstofcircuit en werkt preventief.

De reiniging vindt plaats door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde Professional Fuel Injector Cleaner en Professional Diesel Injector Cleaner. Deze reinigers verwijderen alle neerslagen (vernis, carbon resten etc.) in en rond het injectiesysteem, de injectoren, de verbrandingskamer en kleppen.
Doordat het brandstofsysteem volledig wordt gereinigd kan de motor efficiënter werken. Met als merkbaar resultaat; een verbetering van motorprestaties, verlaging van uitstoot van schadelijke stoffen en een verlaging van het brandstofverbruik. De gehele reiniging zorgt dat kostbare motoronderdelen langer meegaan.

Bekijk de demonstratie

 

Het grote voordeel voor u?

Naast een nieuwe vorm van service die u aanbiedt, gaat de reiniging vanzelf; u kunt in deze tijd verder onderhoud plegen aan de auto. Het reinigingsproces is te monitoren middels OBD software. Dit biedt ook direct de mogelijkheid de klant een print mee te gegeven van het resultaat van de reiniging. Doordat de reinigingsmachine is uitgerust met een automatisch stopsysteem is hij veilig te gebruiken zonder dat u er telkens bij blijft staan. (bij teveel/ te weinig druk, als het reinigingsproces klaar is, bij het losraken van koppelingen etc. stopt de reiniging vanzelf)

De additieven zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in deze professionele reinigingsmachine en zijn geschikt voor alle soorten benzine- en dieselmotoren, met of zonder turbo. Ook motoren met katalysatoren en DPF-systemen kunnen met dit systeem veilig gereinigd worden.

Heeft u interesse in een demonstratie? Neemt u dan contact op met ons.

Reacties