Menu menu

Kies je taal

Bardahl ECO 360 reinigingsmachine maakt het mogelijk om 3 verschillende motoronderdelen te reinigen, zonder demontage. Het roetfilter, luchtinlaat en brandstofsysteem kunnen met deze reinigingsmachine professioneel gereinigd worden. Het roetfilter, luchtinlaat en brandstofsysteem zijn motoronderdelen die voor veel vervelende, maar ook niet verklaarbare storingen zorgen. Onderdelen vervangen lost zeker niet altijd het probleem op, weten we uit ervaring.

Al sinds 1939 ontwikkeld Bardahl additieven om motorproblemen te voorkomen en op te lossen. Met een additief in de brandstoftank is veel mogelijk. Soms echter is dat niet meer voldoende om hardnekkige motorvervuiling of een storing op te lossen. Motoren zijn complexer geworden door veel retourleidingen, variabele turbo’s, EGR-kleppen, roetfilters etc. Deze complexiteit betekent ook een andere, professionele, aanpak.

De 360 ECO reinigingsmachine is die professionele machine waarmee storingen opgelost kunnen worden, maar ook worden voorkomen. Dit is een eenvoudige manier om, zonder onderdelen te demonteren, kostbare onderdelen te behouden en onderhoudskosten voor de klant laag te houden. Daarnaast is het een duurzame manier om onderdelen die nog niet versleten zijn te behouden. Een verstuiver die vervuild is of een roetfilter die storingen geeft hoeven niet vervangen te worden om het probleem op te lossen.

Bekijk hieronder de demo. Ref 09322 Professionele reinigingsmachine

 

Reacties