Menu menu

Kies je taal

Bardahl is telkens bezig het assortiment smeermiddelen verder te verbeteren of uit te breiden. Onze Food Machinery Grease (artikelnr 74604) is onlangs geüpgrade naar een foodvet met PTFE en natuurlijk voorzien van NSF cerificering. De toevoeging van teflon aan dit food grade smeermiddel zorgt in geval van extreme druk en/ of temperatuur voor voldoende smering.

Compleet assortiment

Dit food smeervet valt in de groep food grade vetten. Maar het assortiment Food Grade smeermiddelen is veel groter. Onze Food lijn bestaat uit 3 hoofdgroepen, te weten; food grade vetten, food grade speciale smeermiddelen, food grade oliën. Al deze smeermiddelen zijn vanzelfsprekend NSF gecertificeerd. Hiermee weet u zeker dat u bij de productie van voedingsmiddelen gegarandeerd een veilig product gebruikt.

Bardahl levert alle smeermiddelen die nodig zijn bij de productie van voedingsmiddelen in vele verpakkingen. Van een 400ml spuitbus tot een 60 liter drum, alles is mogelijk. Dit wordt ondersteund met een ontvetter/reiniger (NSF gekeurd), een afdichtingskit (H-1 gecertificeerd) en een lijn handreinigers en handcrèmes.

 

Economisch interessant

Naast het feit dat dit assortiment uniek breed is, is het gebruik van Bardahl smeermiddelen ook economisch zeer interessant. Smeren met Bardahl houdt in: minder machineonderhoud en meer/ langer inzetbaar. Daarnaast kunnen de standtijden worden vergroot door het inzetten van het juiste smeermiddel. Dit alles resulteert in: een beperking van het gebruik van smeermiddelen, minder machineonderhoud (en dus minder stilstand van machines) en minder afval.

Tot slot: Bardahl smeermiddelen kennen een breed toepassingsgebied zodat u in de praktijk minder verschillende smeermiddelen op voorraad hoeft te hebben. De voordelen spreken voor zich: lagere voorraadkosten en ruimtebesparing.

Contact/ meer informatie

Meer informatie? Vul ons contactformulier in. We helpen u graag verder.

U kunt u ook direct de brochure bekijken of direct het assortiment bekijken op onze site

 

Reacties