Menu menu

Kies je taal

Sébastien Loeb

Dakar 2023

Bardahl is weer toegevoegd aan de Dakar Rally als belangrijke partner van het Bahrain Raid Xtreme (BRX) team. Eén doel: de overwinning! Het Bahrain Raid Xtreme team mikt duidelijk op de top van het algemeen klassement met 3 auto’s. Het team zet alle kansen in zijn voordeel met een volledig herziene auto en drie geweldige piloten: Sébastien Loeb, Guerlain Chicherit en Orlando Terranova. Toegevoegd aan het Sébastien Loeb Racing Bardahl Team zijn de 2 Polaris RZR’s met de geweldige piloten: Vayssade en Xavier de Soultrait


Race programma additieven

Om het sponsorprogramma meer kracht bij te zetten heeft Bardahl speciaal in dit kader 4 additieven en 1 race koelvloeistof ontwikkeld. Klik op de rode tekst of product foto om uitgebreide product informatie te lezen.

RACING BENZINE TOEVOEGING is ontwikkeld voor mensen die het maximum uit hun motor willen halen en de levensduur van de motor willen verlengen. Deze preventieve benzine toevoeging kan worden gebruikt tijdens wedstrijden of normaal weggebruik. Voorkomt verlies van motorvermogen te wijten aan vervuiling van het brandstofsysteem en slijtage.

RACING OLIE BOOSTER bevat een unieke formule met FULLERENE moleculen. Deze beschermt en vormt een onbreekbare, anti-wrijving en hoge druk film op alle metalen onderdelen van de motor en turbo.

RACING MANUELE VERSNELLINGSBAK toevoeging verlengt de levensduur van de versnellingsbak, verbetert de prestaties en het vergemakkelijkt het schakelen.

RACING OCTAAN BOOSTER is een nieuwe GECONCENTREERDE formule waardoor het octaangetal van benzine verhoogt kan worden. Verhoogt het octaangehalte tot max 5 punten (hangt af van de gebruikte benzine)

RACING KOELVLOEISTOF is een gebruiksklare Race koelvloeistof die de motortemperatuur verlaagt tot 15°C (30°F). Dit koelmiddel is gebaseerd op gemineraliseerd water en kan worden gebruikt in races waar Glycol gebaseerde koelmiddelen niet zijn toegestaan. Kan worden gebruikt in alle soorten motoren van auto’s, motorfietsen, karts, ATV, enz.


Direct Race programma additieven bestellen

Racing Petrol Treatment13103-Bardahl_LOEB-Oil-Booster-Fullerene-300mlRacing versnellingsbakolie toevoeging  Racing Octane Booster + fullereneRacing Coolant


Dakar 2022

Na een top 5-notering in 2021, keert Bardahl terug naar de Dakar Rally als belangrijke partner van het Bahrain Raid Xtreme (BRX) team. Eén doel: de overwinning! Het Bahrain Raid Xtreme team mikt duidelijk op de top van het algemeen klassement met 3 auto’s. Het team zet alle kansen in zijn voordeel met een volledig herziene auto en drie geweldige piloten: Sébastien Loeb, Nani Roma en Orlando Terranova.

 

Sébastien Loeb startte begin januari als privérijder in de Dakar 2019 in een Peugeot 3008 DKR. Daniel Elena, zijn vaste navigator, met wie hij in het WRC-kampioenschap negen wereldtitels behaalde, zat naast hem.

Resultaat 2019: 4 dagzeges en een 3e plaats overall.

Voor de 44-jarige Loeb was het zijn vierde Dakar. Bij zijn vorige deelnames stond hij altijd met fabrieksmateriaal aan de start.

In 2016 eindigde hij als debutant op de negende plaats in de algemene rangschikking. Hij won toen vier ritten.

In 2017 werd hij tweede op 5′13″ van zijn landgenoot ‘Monsieur Dakar’ Stéphane Peterhansel.

In 2018 crashte Loeb; hij moest opgeven na een rugblessure van zijn navigator Daniel Elena.

Als hij wint treedt de Fransman in de voetsporen van zijn landgenoot Jean-Louis Schlesser. Die won in 2000 de Dakar en is de laatste privérijder die erin slaagde om de woestijnrally te winnen.

Een samenvatting van 2 minuten Dakar 2019.


Raceseizoen 2016

In het raceseizoen 2016 is Bardahl Official Sponsor van Sébastien Loeb.Sebastian Loeb en Dominique Heintz Sébastien Loeb is werelds meest succesvolle rally rijder en bezit tal van records die nog lang staan.

Een overzicht van een aantal belangrijke records;

– WRC Rally Starts – 164

– WRC Rally Wins – 76

– 896 gewonnen klassementsproeven

– 9-Bardahl loeb porschevoudig WRC Wereldkampioen rally 

Pikes Peak Record; 8:13.878

 

Dit jaar zal Loeb deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. Sébastien Loeb Racing (SLR) helpt ons om onze positie van het merk Bardahl te versterken en zal bijdragen tot het verder ontwikkelen van ons imago.

 

 

 

 


Bardahl zal te zien zijn op de wagens van SLR Racing in volgende disciplines : Porsche Carrera Cup France, World Touring Car Championship ( WTTC).