Menu menu

Kies je taal

Brandstofsysteem re-conditioneren met Bardahl Pro Cleaner (diesel en benzine)

Motorvervuiling komt steeds meer voor door veranderende brandstof, fijne techniek etc. Motorvervuiling zorgt voor een hoger brandstofverbruik, minder presterende prestaties (of zelfs motorstoringen) en meer uitstoot. Met deze professionele brandstofsysteem reiniger (voor diesel en benzine) wordt het complete motorsysteem gereinigd. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Heeft u motorstoringen of slecht presterende motor? Bekijk de service punten waar u deze behandeling kunt laten uitvoeren: klik hier voor de kaart  (en zet het filter boven de kaart op Brandstofsysteem re-conditionering Service Centre)


Bardahl DPF Cleaning Kit een schoon roetfilter, zonder demontage!

Een roetfilter dat bijna verstopt zit of waarvan de motor in de noodloop zit kan prima gereinigd worden met Bardahl Professional DPF Cleaning Kit. Deze roetfilter reiniger zorgt ervoor dat uw roetfilter in 3 stappen gereinigd wordt. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Heeft u een volgelopen roetfilter, of zit de motor in de noodloop? Bekijk de service punten waar u uw roetfilter professioneel kunt laten reinigen: klik hier voor de kaart  (en zet het filter boven de kaart op Roetfilter Service Centre)


Bardahl EGR reinigingskit; reinigt het inlaattraject, kleppen en de EGR klep zonder demontage!

De EGR klep raakt na verloop van tijd vervuild en dit zorgt voor vervelende storingen. Deze EGR kit reinigt de inlaat en kleppen eenvoudig en effectief. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf. Bekijk hier de verkooppunten


Bardahl Luchtinlaat reinigingssysteem; reinigt en beschermt, zonder demontage, het complete luchtinlaatsysteem, kleppen, injector-koppen en de verbrandingskamer van dieselmotoren

De vorming van sludge en/of koolaanslag in het inlaatsysteem vermindert de luchtstroom die nodig is voor een goede verbranding. Een verminderde luchtstroom zorgt vermogensverlies en moeilijk startende motoren. Vervuilde in- en uitlaatkleppen sluiten niet meer goed af en veroorzaken compressieverlies. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.


Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.