Menu menu

Kies je taal

Professioneel reinigen video’s

 

Brandstofsysteem professioneel reinigen

Motorvervuiling komt steeds meer voor door veranderende brandstof, fijne techniek etc. Motorvervuiling zorgt voor een hoger brandstofverbruik, minder presterende prestaties (of zelfs motorstoringen) en meer uitstoot. Met deze professionele brandstofsysteem reiniger (voor diesel en benzine) wordt het complete motorsysteem gereinigd. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Heeft u motorstoringen of slecht presterende motor?

U vindt direct de garages bij u in de buurt die het brandstofsysteem professioneel kunnen reinigen

 


360 Eco Machine 5 in 1: Reinig Roetfilter – Brandstofsysteem – Turbo en Luchtinlaat (benzine en diesel)

Bardahl 360 Machine maakt het mogelijk om 5 verschillende motoronderdelen te reinigen, zonder demontage:

Het roetfilter reinigen

  • Het roetfilter wordt gereinigd met het product FAP 1. De roetfilter reiniger wordt toegevoegd, via de bijgeleverde flacon die aangesloten wordt op de toevoerleiding van de drukverschil sensor.
  • Daarna moet het systeem gespoeld worden met het product FAP 2 via dezelfde leiding.
  • Tot slot dient het bijbehorende dieseladditief, FAP3, aan de brandstof toegevoegd te worden

Brandstofsysteem reinigen

  • Reiniging van de motor, benzine en diesel, vindt plaats door gebruik te maken van 2 speciaal ontwikkelde additieven: de Professional Fuel Injector Cleaner en Professional Diesel Injector Cleaner. Deze reinigers verwijderen neerslagen (vernis, carbon resten etc.) in en rond het injectiesysteem, de injectoren, de verbrandingskamer en kleppen.
   Doordat het brandstofsysteem volledig wordt gereinigd kan de motor efficiënter werken. Met als merkbaar resultaat; een verbetering van motorprestaties, verlaging van uitstoot van schadelijke stoffen en een verlaging van het brandstofverbruik. De gehele reiniging zorgt dat kostbare motoronderdelen langer meegaan.

Turbo reinigen

  • Bardahl Turbo Reiniging PRO is speciaal ontwikkeld voor de 360 Eco-reinigingsmachine. Het is een oplossing, met unieke reinigingseigenschappen, in staat om afzettingen en roet van de variabele turboschoepen te verwijderen.  Zonder demontage wordt roetaanslag verwijdert vanuit de uitlaatzijde van de turbo. Deze aanslag is de oorzaak van het feit dat de variabele turboschoepen vast komen te zitten en de motor zijn gaspedaalrespons, en dus vermogen, verliest. De formulatie zet actieve roetdeeltjes om in een gas, creëert geen neerslag en geeft geen negatief beeld op vermogen en brandstofverbruik. Aan de Turbo Reiniger is een deel brandstof toegevoegd zodat de motor puur op dit additief kan lopen (anders dan bij de Turbo Cleaner 1042B). De werking van deze reiniger is directer en dus krachtiger.

    

Luchtinlaat reinigen (diesel en benzine)

  • Via de luchtinlaat reiniging (benzine en diesel) worden de volgende motoronderdelen gereinigd: luchtinlaat, in & uitlaatkleppen, verbrandingskamer, verstuivertip en bovenste zuigerveer. Er zijn 2 producten beschikbaar: 1 benzinemotoren en 1 voor dieselmotoren. Een adapter wordt voor de luchtinlaat geplaatst wordt en aangesloten op de auto-accu. De reinigingsmachine zorgt dat 1 liter reinigingsvloeistof, middels een pulserende werking, in de luchtinlaat wordt gespoten. Middels deze eroderende werking ‘schraapt’ de vloeistof vervolgens langzaam het vuil weg.

 

Ref 9372 Bardahl Cleaning Machine 360 5 in 1.


Professioneel Roetfilter reinigen: een schoon roetfilter, zonder demontage!

Een roetfilter dat bijna verstopt zit of waarvan de motor in de noodloop zit kan prima gereinigd worden met Bardahl Professional DPF Cleaning Kit. Deze roetfilter reiniger zorgt ervoor dat uw roetfilter in 3 stappen gereinigd wordt. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

U vindt direct de garages bij u in de buurt die het roetfilter professioneel kunnen reinigen


Bardahl EGR reinigingskit; reinigt het inlaattraject, kleppen en de EGR klep zonder demontage!

De EGR klep raakt na verloop van tijd vervuild en dit zorgt voor vervelende storingen. Deze EGR kit reinigt de inlaat en kleppen eenvoudig en effectief. Bardahl EGR Reinigingskit is het alternatief voor het vervangen van de EGR-klep. Deze EGR-klep is vaak moeilijk te bereiken. Dit zorgt ervoor dat het vervangen van de EGR-klep vaak een kostbare reparatie is. Met Bardahl EGR-reinigingskit heeft u een alternatief. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Direct EGR reinigingskit kopen?

 

 


Professioneel luchtinlaat reinigen; reinigt en beschermt de luchtinlaat, zonder demontage!

De vorming van sludge en/of koolaanslag in het inlaatsysteem vermindert de luchtstroom die nodig is voor een goede verbranding. Een verminderde luchtstroom zorgt vermogensverlies en moeilijk startende motoren. Vervuilde in- en uitlaatkleppen sluiten niet meer goed af en veroorzaken compressieverlies. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

U vindt direct de garages bij u in de buurt waar u de luchtinlaat professioneel kunt laten reinigen.

 


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent? Vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig. U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.