Menu menu

Kies je taal

Professioneel reinigen video’s

Brandstofsysteem professioneel reinigen

Motorvervuiling komt steeds meer voor door veranderende brandstof, fijne techniek etc. Motorvervuiling zorgt voor een hoger brandstofverbruik, minder presterende prestaties (of zelfs motorstoringen) en meer uitstoot. Met deze professionele brandstofsysteem reiniger (voor diesel en benzine) wordt het complete motorsysteem gereinigd. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Heeft u motorstoringen of slecht presterende motor?

Download gratis de Bardahl App. U vindt direct de garages bij u in de buurt die het brandstofsysteem professioneel kunnen reinigen

Bardahl NL in de Google play storeBardahl NL app in Apple store


Professioneel Roetfilter reinigen: een schoon roetfilter, zonder demontage!

Een roetfilter dat bijna verstopt zit of waarvan de motor in de noodloop zit kan prima gereinigd worden met Bardahl Professional DPF Cleaning Kit. Deze roetfilter reiniger zorgt ervoor dat uw roetfilter in 3 stappen gereinigd wordt. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Download gratis de Bardahl App. U vindt direct de garages bij u in de buurt die het roetfilter professioneel kunnen reinigen

Bardahl NL in de Google play storeBardahl NL app in Apple store


Bardahl EGR reinigingskit; reinigt het inlaattraject, kleppen en de EGR klep zonder demontage!

De EGR klep raakt na verloop van tijd vervuild en dit zorgt voor vervelende storingen. Deze EGR kit reinigt de inlaat en kleppen eenvoudig en effectief. Bardahl EGR Reinigingskit is het alternatief voor het vervangen van de EGR-klep. Deze EGR-klep is vaak moeilijk te bereiken. Dit zorgt ervoor dat het vervangen van de EGR-klep vaak een kostbare reparatie is. Met Bardahl EGR-reinigingskit heeft u een alternatief. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Direct EGR reinigingskit kopen?

 


Professioneel luchtinlaat reinigen; reinigt en beschermt de luchtinlaat, zonder demontage!

De vorming van sludge en/of koolaanslag in het inlaatsysteem vermindert de luchtstroom die nodig is voor een goede verbranding. Een verminderde luchtstroom zorgt vermogensverlies en moeilijk startende motoren. Vervuilde in- en uitlaatkleppen sluiten niet meer goed af en veroorzaken compressieverlies. Bekijk de productvideo en overtuig uzelf.

Download gratis de Bardahl App. U vindt direct de garages bij u in de buurt waar u de luchtinlaat professioneel kunt laten reinigen.

Bardahl NL in de Google play storeBardahl NL app in Apple store

 


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent? Vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig. U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.