Menu menu

Kies je taal

Bardahl Olie Stop Lek: stop olielekkage in motor en versnellingsbak

Dit motorolie dichtmiddel stopt en voorkomt motorolie lekkage/ olieverbruik , veroorzaakt door gekrompen en uitgedroogde pakkingen. Bardahl Engine Stop Leak bevat een pakket aan additieven dat afdichtingen tot hun weer laat opzwellen en ze weer soepel maakt om zo de motorolie lekkage te stoppen. Leverbaar in 300ml. Ref 11201. Meer product info? Klik hier.

Bekijk hier de verkooppunten


Oil Booster + Turbo Protect: als u uw motor maximaal wilt beschermen

Bardahl Oil Booster + Turbo Protect is een olietoevoeging die motoronderdelen voorziet van extra smering en vergroot daarnaast de reinigende werking van de motorolie. Er vormt zich een bijna niet te doorbreken smeerfilm tussen de metaaloppervlakken. Deze olietoevoeging beschermt tegen slijtage bij droge, koude starts en voorkomt dat er zich schadelijke neerslagen vormen.

Leverbaar in 300ml. Ref 11109. Meer product info? Klik hier.

Bekijk hier de verkooppunten


B2 Oil Treatment: vermindert olieverbruik en herstelt de compressie

Een oliestabilisator en olie verdikker voor (klassiekers)/ motoren met een hoge km-stand of een hoog olieverbruik. Zorgt ervoor dat de olie verdikt wordt, met als gevolg dat de olie beter afdicht bij de zuigers. Het gevolg daarvan is dat de motor minder olie gaat verbruiken (door de betere afdichting) en door deze afdichting of opvulling eigenlijk, een betere compressie gaat geven.

Leverbaar in 400ml. Ref 31201. Meer product info? Klik hier.

Bekijk hier de verkooppunten

 


Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.