Menu menu

Kies je taal

Ruitenkit voor de professional

Bardahl ruitreparatie en sterreparatie

Download hierboven de ruitreparatie en sterreparatie brochure

In de markt zijn vele ruitenkitten leverbaar om ruiten te verlijmen. Ruitenkit op PU basis (Poly Urethaan) bevat diverse oplosmiddelen. Bardahl werkt met een ruitenkit op basis van een MS-polymeer. Een hoogtechnologisch verlijming- en afdichtingkit gebaseerd op de meest recente ontwikkeling in MS polymeren.

 

‘Bardahl ruitenkit is vrij van isocyanaten’

 

Bardahl Screenbond MS 97 werd speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van ruiten, door professionele monteurs, zowel in automobiel sector als in de bouwwereld. Groot voordeel ten opzichte van een PU kit is dat deze ruitenkit geen oplosmiddelen bevat (vrij van isocyanaten). Door het ontbreken van oplosmiddelen zal deze kit niet krimpen of scheuren en is deze langer houdbaar.

 

‘Naast ruitenkit is er een compleet concept ruitenreparatie en sterreparatie’

 

Bardahl Screenbond hecht, ook zonder primer, uitstekend op oude ruitenkit en gelakt metaal. Onze ruitenkit is getest conform test FMVSS212 en heeft deze ruimschoots gehaald. Bardahl Screenbond MS97 is onderdeel van het Bardahl ruiten reparatie systeem. Naast de ruitenkit, primer en ontvetter heeft is er een compleet assortiment ruit reparatieset en zelfs ster reparatieset. Alle benodigde mesjes, koortjes zijn in 1 koffer leverbaar waarmee u direct aan de slag kunt. Tevens kunt u alle onderdelen eenvoudig na bestellen.

 

‘Professionele training om ruiten te vervangen en sterretjes te repareren’

 

Bardahl kan ook een training verzorgen om u alles bij te brengen hoe u zelf kunt leren ruiten te vervangen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de werkwijze, vul dan het contactformulier in. U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.

Bekijk hier online het volledige assortiment ruitreparatie producten.


 Ruiten Reparatie Concept

Bardahl’s Ruiten Reparatie Concept bevat een volledige set gereedschappen ontwikkeld om professioneel sterretjes in voorruiten te repareren.Sterreparatie koffer

Met deze complete ruitreparatie set bent u in staat om het sterretje vakkundig op te vullen. Hiermee wordt voorkomen dat het sterretje verder doorscheurd. Voor uw klant betekent dit: beter zicht en kosten voor het vervangen van de voorruit kan voorkomen worden als men op tijd het sterretje repareert.

 

Wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.

 


Ruiten Vervanging Concept

Bardahl’s Ruitenvervanging concept bevat een volledige set gereedschappen, aangevuld met de ruitenkitten, spuitpistool, primers en ontvetters. Ontwikkeld om professioneel ruiten te 200-Bardahl_Screen_repair_kit_complete 102-Bardahl_Ruitenstandaardkunnen vervangen.

 

 

 

 

 

 


Direct producten bestellen?


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.