Menu menu

Kies je taal

style="background-image: url('https://www.bardahl.nl/assets/uploads/2021/03/BardahlNLvacatures.png');"

OCD Nederland BV is al sinds 1958 importeur/ exporteur en producent van Bardahl. Het merk Bardahl is opgericht in 1939 in Amerika/ Seattle, waar het begon met de productie van olietoevoegingen. In de loop van de jaren, verhoogde Bardahl zijn wereldwijde aanwezigheid en is nu in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit hoogwaardige additieven, smeermiddelen en onderhoudsproducten voor de automotive-, transport-, marine-, agrarische- en industriële sector. Door de continue groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar extra ondernemende vertegenwoordigers die ons merk komen versterken.

De functie van vertegenwoordiger

In de functie van vertegenwoordiger werk je geheel zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor je eigen verkoopgebied. Je zorgt voor het onderhouden van de bestaande relaties en doet ook acquisitie. Middels het demonstreren van nieuwe en bestaande producten overtuig je mensen van onze producten en geef je persoonlijk advies. Tot slot is er de daadwerkelijke verkoop met bijbehorende administratie via een CRM systeem die je nauwkeurig bijhoud. Je wordt intern opgeleid en ondersteund om onze producten uitgebreid te leren kennen.

Functie eisen

• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
• Je hebt enige jaren aantoonbare werkervaring. Ervaring in bovengenoemde sectoren is een pre.
• Je bent in staat om relaties te onderhouden en uit te bouwen.
• Je kunt mensen enthousiasmeren en overtuigen.
• Je presenteert je representatief en gedreven.
• Je bent ondernemend en kan goed zelfstandig werken.
• Je hebt commercieel inzicht en doorzettingsvermogen en laat je niet snel uit het veld slaan.
• Je hebt technische kennis/ inzicht, bij voorkeur ervaring opgegaan in onze branche.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je alle kans krijgt jezelf te ontplooien? Misschien ben jij dan wel de nieuwe Bardahl vertegenwoordiger waarnaar we op zoek zijn.

Vragen over deze vacature?
Neem contact op via kantoor met Marc Kooijman 078-651 23 22 of direct je cv met motivatie mailen naar mjkooijman@bardahl.nl.