Menu menu

Kies je taal

kort en krachtige video uitleg

Bardahl dieselbrandstof reinigers: waarom brandstofreiniging noodzakelijk is

Bardahl Common Rail Diesel Injector Cleaner en Diesel Injector Cleaner smeren, reinigen uw brandstofsysteem. Bekijk zelf de video en zie hoe een brandstofreiniger z’n werk doet en motorvervuiling als vervuilde injectoren aangepakt worden.

Direct diesel reiniger kopen?

 


Bardahl benzine brandstofreinigers: waarom brandstofreiniging noodzakelijk is

Bardahl Concentrated Fuel Injector Cleaner en Fuel Injector Cleaner smeren en reinigen uw brandstofsysteem. Bekijk in de video hoe motorvervuiling aangepakt wordt.

Direct benzine reiniger kopen?

 


Bardahl Turbo Cleaner: verwijdert roet van de turbo zonder demontage

Dit is een zeer effectieve turbo reiniger die de achtergebleven roetdeeltjes omzet in een gasvorm. Zonder demontage wordt roetaanslag verwijdert vanuit de uitlaatzijde van de turbo.

Deze aanslag is de oorzaak van het feit dat de variabele turboschoepen vast komen te zitten en de motor zijn gaspedaalrespons, en dus vermogen, verliest. Bardahl Turbo Cleaner verbrandt en vernietigd beter de onverbrande roetdeeltjes in de turbo, voorkomt overmatig brandstofverbruik en vermogensverlies. Deze dieseltoevoeging verlengt de levensduur en de goede werking van variabele goniometrie. Draagt tevens bij tot een positieve levensduur van het roetfilter.

Samengevat zorgt Bardahl Turbo Cleaner voor:

  • Verwijderen van roetaanslag in de turbo; roet zorgt ervoor dat variabele turboschoepen vast komen te zitten en de motor zijn vermogen verliest
  • Voorkomen van aanslag op de turboschoepen veroorzaakt door de slechte verbranding van de roetdeeltjes.
  • Verbranden en vernietigen van onverbrande roetdeeltjes in de turbo en in het roetfilter.
  • Voorkomen van overmatig brandstofverbruik en vermogensverlies.
  • Verlenging van de levensduur en de goede werking van de turbo en het roetfilter.

Geschikt voor alle dieselmotoren met of zonder roetfilter.

Direct turbo reiniger kopen?

 


DPF Professional Cleaning: voorkom vollopen van het roetfilter en vroegtijdige vervanging

Heeft u een volgelopen roetfilter, of zit de motor in de noodloop? Bekijk de service punten waar u uw roetfilter professioneel kunt laten reinigen.

Bardahl NL staat ook in de App store van Google en Apple. Als u de App download krijgt u direct een overzicht van de garages die uw roetfilter professioneel  kunnen reinigen. Daarnaast veel handige informatie, directe verbinding met de webshop en meer informatie om uw auto goed te onderhouden.

Download de Bardahl App gratis.
    Bardahl NL in de Google play store


Voorkom bacteriegroei in de dieselbrandstof met Bardahl BDC

Al enige jaren wordt aan dieselbrandstof biocomponent toegevoegd. Tevens zit er veel minder zwavel in brandstof dan vroeger. Dit maakt de diesel schraler en zorgt voor minder smering. Vanuit het milieu oogpunt zijn het toevoegen van biocomponent en de afname van zwavel in de diesel mooie ontwikkelingen. Echter in de praktijk leveren biodiesel en vermindering van zwavel grote problemen op. De problemen met de kwaliteit van brandstof kunnen leiden tot vocht in de diesel en vervolgens in bacteriegroei in de brandstoftanks.

Gebruik van Bardahl BDC zorgt voor:

1. Verwijderen van vocht, 2. Schonere verbranding, 3. Hoger vermogen, 4. Schone verstuivers, 5. Verbeterde smering, 6. Verlagen stolpunt (diesel antivries), 7. Besparing van brandstofverbruik tot 3%.

Gebruiksaanwijzing:

• 0,5 tot 1 liter Bardahl BDC op 1000 liter dieselbrandstof

• In de winter wordt een mengverhouding van 2 liter op 1000 liter dieselbrandstof geadviseerd. Belangrijk: u dient het toe te voegen boven het vriespunt (min+5°C)

Direct BDC kopen?

 


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent? Vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig. U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.