Menu menu

Kies je taal

korte en krachtige video over olie toevoegingen

Bardahl Olie Stop Lek: stop olie lekkage in motor en versnellingsbak

Motorolie Stop Lek stopt en voorkomt olie lekkage/ olieverbruik, veroorzaakt door gekrompen en uitgedroogde pakkingen. Dit olie additief bevat een pakket aan additieven dat afdichtingen tot hun weer laat opzwellen en ze weer soepel maakt om zo de olielekkage te stoppen.

Direct Motorolie Stop Lek kopen?

 


Oil Booster + Turbo Protect: als u uw motor maximaal wilt beschermen

Bardahl Oil Booster + Turbo Protect is een olietoevoeging die motoronderdelen voorziet van extra smering en vergroot daarnaast de reinigende werking van de motorolie. Het olie additief vormt een bijna niet te doorbreken smeerfilm tussen de metaaloppervlakken. Deze olietoevoeging beschermt tegen slijtage bij droge, koude starts en voorkomt dat er zich schadelijke neerslagen vormen.

Direct Oil Booster + Turbo Protect kopen?

 


B2 Oil Treatment: vermindert olieverbruik en herstelt de compressie

Een oliestabilisator en olie verdikker voor (klassiekers)/ motoren met een hoge km-stand of een hoog olieverbruik. Dit olie additief zorgt ervoor dat de olie verdikt wordt, met als gevolg dat de olie beter afdicht bij de zuigers. Het gevolg daarvan is dat de motor minder olie gaat verbruiken (door de betere afdichting) en door deze afdichting of opvulling eigenlijk, een betere compressie gaat geven.

Direct B2 Oil Treatment kopen?

 


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent? Vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig. U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.