Menu menu

Kies je taal

Korte video’s over lijmen en afdichtingskitten

Bardahl Easy Gasket: een vloeibare pakkingmaker

Bardahl pakkingmaker is eenvoudig om mee te werken en vervangt allerlei soorten pakkingen. Easy Gasket is een niet geleidend en zeer goed bestand tegen hoge temperaturen (-50°C tot 260°C). Deze vloeibare pakking is uitstekende bestand tegen extreme weersinvloeden, remvloeistoffen, minerale oliën en vetten. Hecht zeer goed op rubber, metaal, hout, glas, keramiek en vele kunststofsoorten en heeft een geringe droogtijd. Bardahl Easy Gasket zakt niet weg op verticale en horizontale oppervlakten.

Leverbaar in 100ml en 200ml. Kleur zwart.

Direct Easy Gasket kopen?

 

 


Tevens leverbaar een vloeibare pakkingmaker in de kleur grijs. Grijze vloeibare pakkingmaker heet Bardahl Speedy Gasket.

Direct Speedy Gasket kopen?

 


Bardahl Plastic Repair: repareer bijna alles met deze 2 componentenlijm

Met Plastic Repair pistool is het eenvoudig:

  • Repareren
  • Vullen
  • Afdichten
  • Verlijmen.

Voor de vele toepassingen zijn er 4 soorten 2 componentenlijm leverbaar, Plastic Repair:

  • Hard,
  • Flexibel,
  • Transparant,
  • Metaal

Inhoud 50ml.

 

Direct 2 componentenlijm kopen?

 


Bardahl Polysealer 55: afdichtingskit voor de professional

Bardahl´s professionele ms afdichtingskit heet PolySealer PS 55. Dit is een sterke één componentenlijm met sterk verlijmende eigenschappen. Bardahl kit is veroudering- en weerbestendig en ongevoelig voor UV-licht, vocht en temperatuursverschillen.

Bardahl afdichtingskit is vrij van oplosmiddelen en zal daardoor niet krimpen of scheuren. De MS polymeerbasis heeft een uitermate sterke hechting en hardt uit onder invloed van luchtvochtigheid.

Bardahl afdichtingskit is voorzien van het InS certificaat. Dat betekent concreet: veilig in gebruik voor de food -, farmacie industrie, ziekenhuizen, slachthuizen enz. InS gecertificeerd onder nummer: 1806084, category P1.

Deze professionele afdichtingskit is leverbaar in zwart, grijs, wit.

Inhoud 290ml.

Direct Afdichtingskit kopen?

 

 

 


Bardahl Radiator Stop Lek: los lekkages in koelsystemen eenvoudig op

Bardahl Radiator Stop Lek is een snelwerkend dichtingsmiddel om radiator lekkages te stoppen. Deze ‘stop lek’ vormt een taaie en duurzame afdichting van de lekkage. Daarnaast zorgt ‘radiator stop lek’ ervoor dat toekomstige lekkages kunnen ontstaan in de radiateur.

Radiator Stop Leak is mengbaar met alle koelvloeistoffen en wordt vaak preventief gebruikt. De waterpomp wordt tevens gesmeerd door dit product. Het is veilig voor aluminium motorblokken en is onschadelijk voor rubberslangen en pakkingen.

Inhoud 300ml.

Direct Radiator Stop Lek kopen?

Bardahl Radiator Stop Leakradiator stop lek

 

 


Direct producten bestellen?

Bardahl heeft een zakelijke webshop waar u een account kunt aanmaken en direct uw smeermiddelen kunt kopen. U hoeft geen volle dozen te bestellen en kan makkelijk combineren.

Ga hier naar de Bardahlproshop en bestel direct.


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent? Vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig. U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.