Menu menu

Kies je taal

Bardahl Nederland (OCD Nederland BV)

OCD Nederland B.V. is een Nederlands bedrijf en sinds de oprichting in 1958 importeur van “BARDAHL”. Wij adviseren en leveren oliën, brandstoftoevoegingen, olietoevoegingen, lijmen, technische smeermiddelen en koelmiddelen voor alle technische sectoren (automobiel, motor, transport, marine sector, (zware) industrie, enz.). Wij gaan door waar anderen stoppen.

Afbeeldingsresultaat voor bardahl

Naast continue productontwikkeling geven wij persoonlijk advies en ondersteuning. Bardahl Nederland heeft eigen vertegenwoordigers die dagelijks onderweg zijn om u verder te helpen.

  • Onze vertegenwoordigers geven persoonlijk advies, productdemonstraties en persoonlijk ondersteuning.
  • Een groot magazijn, met breed assortiment producten op voorraad en flexibele productie stellen ons in staat u snel te voorzien van onze producten.
  • U bestelt wat u nodig heeft; u hoeft geen volle dozen te bestellen.
  • Onze brandstofadditieven dragen bij aan een verlaging van de CO2 uitstoot en brandstofverbruik.
  • Professionele reinigingsmachines voor roetfilter, luchtinlaat en brandstofsysteem vormen een uitstekend alternatief voor het vervangen van onderdelen. Dit is aanzienlijk voordeliger voor de consument en duurzamer dan onderdelen vervangen.
  • Een volledig, compleet assortiment; van additieven tot vetten en van oliën tot reparatiemiddelen. Bardahl is uw totaal leverancier.
  • Een onderverdeling naar branche en aparte brochure maken ons uitgebreide assortiment overzichtelijk voor u;

OCD Nederland B.V. in beeld

OCD Nederland B.V. werkt volgens de NEN-ISO norm die borg staat voor de levering van hoogwaardige smeermiddelen, toevoegingen en service-producten gekoppeld aan service, advisering en begeleiding.


Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.