Menu menu

Kies je taal

Bardahl heeft een 5 in 1 professionele reinigingsmachine ontwikkeld. Deze professionele reiniging helpt problemen op te lossen, zonder het vervangen van onderdelen. Professioneel reinigen zorgt dat onderdelen duurzaam gebruikt worden. Dat scheelt aanzienlijk in de onderhoudskosten en vermindert de kans dat vervelende lampjes gaan branden.

Reinigingsmachine360

De Bardahl 5 in 1 professionele reinigingsmachine kan de volgende reinigingsmethodes toepassen:

I. Roetfilter reiniger

Bardahl DPF Professional Cleaning kit reinigt volgelopen roetfilters en haalt motoren uit de noodloop. Voorkom tijdige vervanging van het roetfilter en verleng de levensduur van het roetfilter tot 100%. Dit kan zonder dat het roetfilter gedemonteerd hoeft te worden. Roet wordt veroorzaakt door de onvolledige verbranding van de brandstof. Het probleem is dat de as en vervuiling zich ophopen in het roetfilter. Hierdoor zullen de poriën verstopt raken. De ‘verstopping’ zal uiteindelijk leiden tot een significante toename van de NOx-emissies en brandstofverbruik. Regelmatig onderhoud van het roetfilter is daarom noodzakelijk.

Lees meer

II. Brandstofsysteem reiniger

Bardahl’s Brandstofsysteem reiniger reinigingsmachine reinigt het complete brandstofsysteem en werkt zowel curatief als preventief. De additieven zijn speciaal hiervoor ontwikkeld en zijn geschikt voor alle soorten benzine- en dieselmotoren, met of zonder turbo. Ook motoren met katalysatoren en DPF-systemen kunnen veilig gereinigd worden.

Lees meer

III & IV. Luchtinlaat Reiniger Benzine & Diesel

Een luchtinlaat die niet goed werkt veroorzaakt overmatige uitlaatrook, hoger brandstofverbruik, vermogensverlies, moeilijk starten en compressieverlies. De manier om deze problemen echt op te lossen is een volledige, professionele, reiniging. Geschikt voor benzine- en dieselmotoren.

Lees meer

V. Turbo Reiniger

Bardahl Turbo Reiniging is speciaal ontwikkeld voor de 360 Eco-reinigingsmachine. Het is een oplossing, met unieke reinigingseigenschappen, in staat om afzettingen en roet van de variabele turboschoepen te verwijderen. Aan de additieven van de turbo reiniger is een brandstofcomponent toegevoegd zodat de motor kan draaien op dit additief.

Lees meer