Menu menu

Kies je taal

Nooit geëvenaarde formule

Dit is een elektro-moleculaire formule, die organische polaire samenstellingen mengt, hetgeen een unieke Bardahl formule is. Deze formule is vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Hoe werkt de Polar Attraction Formula?

Speciale bestanddelen in de toevoeging werkten als micromagneten met een hoge aantrekkingskracht voor metalen oppervlakken. De smeerfilm die zo ontstaat voorkomt slijtage van de metaaloppervlakken. Wrijving en slijtage worden veroorzaakt door oneffenheden van metaaloppervlakken.

Wat doet de Polar Attraction Formula precies?

  • Het beschermt tegen droge (koud) starts.
  • Het vormt een blijvende beschermende film op alle metaaloppervlakten.
  • Het verbetert iedere olie doordat er als het ware vitamines (additieven) aan toegevoegd worden aan de olie.

Waarom is de Polar Attraction Formula zo belangrijk?

Duizend maal vergroot, ziet men dat alle metaaloppervlakken microscopische pieken en dalen hebben. Bij zware belastingen of wanneer de olie viscositeit laag is, kunnen metaaloppervlakten kunnen met elkaar in contact komen, en zorgen voor slijtage. Moleculaire aantrekking tussen de hete en kale oppervlakken zorgen voor het vloeien en daarop vreten van het metaal.

afbeeldingen zuiger 1000x vergroot

 

 

 

Bardahl smeermiddelen bevatten deze unieke formule van zg. taaie moleculen die de temperatuur laag houden en slijtage voorkomen. Door de ontdekking van Ole Bardahl’s Polar Attraction Formula veranderde de manier waarop smeermiddelen werden geformuleerd. Sindsdien wordt de Polair Attraction Formula telkens verder verbeterd en verfijnd.

Direct producten bestellen?

Bardahl heeft een zakelijke webshop waar u een account kunt aanmaken en direct uw smeermiddelen kunt orderen. U hoeft geen volle dozen te bestellen en kan makkelijk combineren.

Ga hier naar de Bardahlproshop en bestel direct.


Meer informatie?
Kunt u niet vinden waar u opzoek naar bent of wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag snel en vakkundig.
U mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen op 078-651 23 22.