Menu menu

Kies je taal

Super Spray PRO

Bardahl Super Spray PRO is een kruipolie die blijft smeren. Een kruipolie met ontelbare toepassingen. Dit hoogwaardige smeermiddel beschermt allerlei gereedschappen, apparaten en metalen oppervlakken tegen roest en corrosie en beperkt tegelijkertijd de wrijving en de slijtage. Het zorgt ervoor dat verroeste onderdelen weer los gemaakt kunnen worden, verdrijft vocht en zorgt voor een beschermende smeerfilm. De kruipolie hecht zich aan het metaal voor maximale bescherming.Super Spray PRO met 2-Way Straw

2-Way Straw

Bardahl Super Spray PRO 2-Way Straw heeft een nozzle die in 2 standen bruikbaar is.

  • nozzle omhoog om direct en gericht kruipolie aanbrengen
  • nozzle omlaag om breed de kruipolie aan te brengen. Ideaal om onderdelen breed te beschermen tegen corrosie.
  • Super Spray PRO is volledig leeg te spuiten doordat de kruipolie 360 graden te gebruiken is.

Als kruipolie

Bardahl Super Spray bevat speciale organische bestanddelen met een buitengewone kruipende werking die door de nauwste openingen stroomt. Naast de kruipende werking bevat deze kruipolie ook bestanddelen die bestaan uit oplosmiddelen, die oude neerslagen van gom, vernis en opgehoopte en verdroogde smeermiddelen oplossen en wegspoelen. Antiroest en corrosie bestanddelen verzegelen het metaaloppervlakken en voorkomen verdere roest- en corrosievorming. Deze bestanddelen verminderen olie-oxidatie, die veroorzaakt wordt door hoge temperaturen of vocht. Een mengsel van hoogwaardige oliën en Bardahl’s “polaire aantrekkingskracht” formule zorgt voor een langdurige smering en bescherming. De unieke hoge druk toevoegingen en de polair organische verbindingen hechten zich aan het metaal. Daarnaast zorgt de unieke formulatie voor een wrijving- en slijtage verminderende oliefilm op het metaal.

Als conserveringsmiddel

Naast Super Spray PRO 500ml spuitbus levert Bardahl de Super Spray ook in een 1 of 5 liter blik of 25 pail of 60 liter drum. Voor veelvuldig gebruik van Super Spray is een spuitbus vaak onvoldoende, niet geschikt en zorgt het bovendien voor extra milieubelasting. Daarnaast is deze grootverpakking kruipolie uitstekend geschikt om uw kostbare machines te conserveren. Als conserveringsmiddel is dit product goed inzetbaar tijdens transport en opslag van machines, werktuig, gereedschap etc. Bardahl levert eveneens een spuitflacon om de Super Spray veilig aan te kunnen brengen voor het smeren, reinigen en beschermen. Tot slot kan dit smeermiddel ook een uitstekend ingezet worden als contactspray. Vocht wordt verdrongen bij elektrische componenten.

Ref 73005

Inhoud 500ml

Direct Super Spray Pro bestellen>>

 

Reacties