Menu menu

Kies je taal

NSF certificaat

Voedingsmiddelen veilig produceren is een must ! Wanneer smeermiddelen van een NSF certificaat voorzien zijn is de veiligheid gegarandeerd. NSF is een speciaal Amerikaans keurmerk dat normen opstelt en certificaten uitgeeft voor smeermiddelen en onderhoudsproducten voor de voedingsindustrie. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan waarin getest wordt of een product aan deze normen voldoet. 

Smeermiddelen met NSF certificaat

Bardahl is producent van hoogwaardige NSF gekeurde smeermiddelen, onderhoudsproducten en koelmiddelen voor de voedingsindustrie. Het bedrijf is in 1939 opgericht door Ole Bardahl in Seattle. Het bedrijf verkoopt verschillende producten welke de unieke Polar Attriction Formula bevatten.

Deze formule zorgt ervoor dat speciale bestanddelen werken als micromagneten met een hoge aantrekkingskracht voor metalen oppervlakken. De smeerfilm die zo ontstaat voorkomt slijtage van de metaaloppervlakken. Hierdoor kan een verbrandingsmotor doelmatiger werken en heeft deze minder wrijving, onderhoud en slijtage. Verder is de smeerfilm in staat om hogere temperaturen en drukken te kunnen verdragen.

Alle andere producten van Bardahl zijn in lijn met dit principe ontwikkeld en zijn vooral in de wedstrijdsport erg succesvol geworden. Bardahl levert in meer dan 100 landen en is daarmee een echte wereldspeler. Bardahl werkt samen met vertegenwoordigers door heel Nederland. Zij informeren, adviseren over de producten van Bardahl levert.

Breed assortiment

Bardahl beschikt over een breed scala aan smeermiddelen en onderhoudsproducten. Zij hebben in het assortiment de volgende producten: additieven, oliën, technische smeermiddelen, koelvloeistof en (persoonlijke) reinigingsmiddelen. Deze producten worden verkocht in de Automotive, landbouw en grondverzet en industrie. Er is daarnaast ook nog een apart assortiment voor klassieke auto’smarine sector en de voedingsmiddelenindustrie.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere producten van Bardahl? Neem een kijkje op de rest van de website voor meer informatie over smeermiddelen en het assortiment.